Στιλάτη με γούνινο γιλέκο

gounino-gileko-cover

Ως γνωστον η γούνα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα γυναικεία ενδύματα όντας διαχρονική και γοητευτική . Θέλετε να φορέσετε γούνα αλλά φοβάστε την υπερβολική εμφάνιση του γούνινου παλτού ; Η λύση υπάρχει και λέγετε γούνινο γιλέκο . Ένα πολύ κομψό ρούχο το οποίο θα σας χαρίσει ζεστασιά και θηλυκότητα όλες τις ώρες της ημέρας . Θα προτιμήσουμε την συνθετική γούνα η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την πραγματική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς βάρος συνείδησης .

Πως να συνδυάσετε το γούνινο γιλέκο

Το γούνινο γιλέκο είναι ένα πολύ επιβλητικό ρούχο οπότε θα προτιμήσουμε ρούχα τα οποία θα μας χαρίσουν μια ισορροπημένη εμφάνιση χωρίς άστοχες υπερβολές . Κύριες επιλογές μας θα είναι μια μίνι φούστα , ένα κολάν ή ένα τζιν στα οποία θα προστεθούν μια ριχτή μπλούζα και τα μποτάκια της αρεσκείας μας . Προτιμούμε γήινα χρώματα αποφεύγοντας οτιδήποτε φανταχτερό .

Επιλέγοντας γούνινο γιλέκο ανάλογα με τον σωματότυπο σας

Ο χρυσός κανόνας κατά την επιλογή του γούνινου γιλέκου σας είναι να λάβετε σοβαρά υπόψιν το ύψος και το σχήμα του σώματος σας . Αν έχετε μικρό ανάστημα θα επιλέξετε ένα κοντό γούνινο γιλέκο το οποίο δεν θα ξεπερνάει το ύψος της μέσης , εάν έχετε μεγάλο ανάστημα και είστε αδύνατες προτιμήστε γούνινο γιλέκο το οποίο θα φτάνει ως τους γοφούς ή και λίγο χαμηλότερα . Το σημαντικό είναι να ισορροπήσετε την εικόνα σας .

Διαλέγοντας το σωστό χρώμα

Το γούνινο γιλέκο συναντάται σε πληθώρα χρωμάτων και αποχρώσεων . Για κοσμικές και βραδυνές εκδηλώσεις ταιριάζουν τα σκούρα χρώματα όπως το καφέ και το μαύρο ενώ για casual καθημερινή εμφάνιση προτιμήστε αποχρώσεις του γκρι και του λευκού . Ωστόσο εάν αποκτήσετε μόνο ένα γούνινο γιλέκο πείτε ναι στα ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ ή το ανοιχτό καφέ καθώς αυτά τα χρώματα είναι πιο ευέλικτα .

Να θυμάστε πως όποιο γούνινο γιλέκο και αν επιλέξετε θα αποκτήσετε ένα διαχρονικό , κλασικό κομμάτι το οποίο θα είναι για πάντοτε στην μόδα !

gounino-gileko-1 gounino-gileko-2 gounino-gileko-3 gounino-gileko-4 gounino-gileko-5 gounino-gileko-6 gounino-gileko-cover